okt
12

Verjaardag

Posted by Dutch Wool Diva

Op 10 oktober, precies een jaar geleden zette ik mijn handtekening onder het inschrijfformulier bij de Kamer van Koophandel.

Het is  ook de datum waarop mijn ontslag bij het bedrijf waar ik bijna 13 jaar gewerkt had definitief was.

Màn wat was ik ongelukkig toen ik vorig jaar juni te horen kreeg dat ik niet meer hoefde terug te komen. Mijn wereld stortte een beetje in. Ik voelde me afgedankt, uitgekauwd en uitgespuugd. En omdat Nederland midden in de crisis zat en iedereen aan het inkrimpen danwel aan het bezuinigen was, was ik ook bang dat ik voorlopig niet meer aan een baan zou komen. Met 2 kinderen en een hypotheek op zijn zachts gezegd geen leuk vooruitzicht.

Na een periode van rouw (ja dat werkt dus echt zo, je bent in de rouw of je wil of niet) en de verwerking van de papierrompslomp door de advocaat was ik er klaar mee. Klaar met ongelukkig zijn, klaar met mezelf afgedankt te voelen, klaar met mezelf groot houden voor de kids terwijl ik liever in een hoekje kroop om mijn wonden te likken en eens lekker te brullen.

Ik koos voor mezelf. Ik werd eigen baas.

Mijn bloglezers, Twittervriendjes en Ravelry-vriendjes van het eerste uur hebben me door deze wankele stappen heengeloodst met hun aanmoedigingen en door me diverse harten onder de riem te steken. En ik ben ze dan ook erg dankbaar! Want mede dankzij hun kan ik roepen:

Dutch Wool Diva viert haar 1e verjaardag!

Het jaar is echt om gevlogen! Heb zoveel dingen gezien, reacties gehad, mensen ontmoet (hier en in het eggie), lessen geleerd en bijzondere dingen meegemaakt. Dit was al een superjaar en 2011 kan alleen maar beter worden! Heb zoveel energie en plannen :-D

Daarom ga ik trakteren:

1JAAR

 1. Pauline Said on 12 okt 2010,

  gefeliciteerd met je eerste verjaardag!

 2. Dutch Wool Diva Said on 12 okt 2010,

  Dankjewel!

 3. marion berkhout Said on 17 okt 2010,

  Hoi, gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
  Ik heb voor het eerst wat gekocht bij je op de landelijke spindag laatst en ik vind het prachtig (sugar daddy en een geel/beige superwash).
  Ik heb je blog op mijn bloglijst gezet.

  Groetjes Marion.

 4. kronova Said on 18 okt 2010,

  Helemaal gemist.:$
  Gefeliciteerd met 1 jaar Dutch Wool Diva!!!
  En nog vele succesvolle jaren erbij!
  groetjes Kronova

 5. Repel Said on 13 nov 2010,

  Gefeliciteerd meid: een sprong in het diepe en je flikt het verdorie maar! Top