jun
24

Ze zijn voor niemand bang!

Posted by Dutch Wool Diva

Bijna 2 weken geleden twitterde ik nog dat er een logje zou volgen van het afzwemmen voor C van oudste. Hmmm, ja dat is er dus niet van gekomen. Jaha, ik weet het ontaarde moeder enzo. Bite me!

Ik heb het gewoon heul erg druk gehad. Zo druk dat het loggen er weer bij inschiet en dat ik alleen nog tijd heb voor de vluchtige 140 teken berichtjes op Twitter (volg mij hier!). Hartstikke hip en happening ben ik hoor, ik twitter wat af. Ik twitter in het Engels en Nederlands dwars door elkaar heen met volgers van over de hele wereld. Ik twitter over updates op Dutch Wool Diva, wat ik aan het doen ben (of nog moet doen), waar ik naar toe ga, wat me zomaar te binnen schiet en natuurlijk over de kids.

Voordeel is dat je in een paar tellen zo’n berichtje getypt hebt en je op die manier een beetje je sociale en zakelijke contacten onderhoud. Nadeel is dat je dus wel eens dingen roept die je vervolgens niet doet en waar je dus na een paar dagen ineens opmerkingen over krijgt. Het afzwemmen dus…

Nou wat denk je?

DiplomaC-8

Geslaagd natuurlijk!

Mijn waterratje kan er maar geen genoeg van krijgen :mrgreen: Hij wil nu een jaartje reddingszwemmen proberen, kijken of hij dat leuk vindt! Volgt hij misschien toch nog mama in haar voetsporen ;-)

Maarrrrrr…. vandaag was het nog een grote dag! Weer een mijlpaal! Vandaag was namelijk het judo examen. Oudste moest voor de gele band en jongste voor de 2e gele slip.

Een impressie:

Judo-22

Zo…die wil je niet tegenkomen in een donker steegje! :lol:

Ben best wel trots op die koters van me…

  1. Barbara Said on 24 jun 2010,

    Als jij nou zegt wanneer ze waar in wlke steegje zijn, dan zorg ik er voor dat ik een blokje om loop ;)

    Goed hoor dat ze zo ver komen. C is best pittig en hoewel ik van Judo geen kaas gegeten heb, geloof ik je gelijk als je zegt dat ze voor niemand bang zijn.

  2. Repel Said on 24 jun 2010,

    Soooooheeeeee…..de ene na de andere mijlpaal vliegt me om de oren! Gefeliciteerd, gefeliciteerd en gefeliciteerd! Die band ken ik en die dlip ken ik, maar de Middenvelder is gesopt bij B….C kennen wij nog niet.