jan
06

2011 wordt het jaar zónder voornemens(behalve dan blij zijn met wat er op mijn pad komt)

Posted by Dutch Wool Diva

Goede voornemens voor 2011.

Erhm, ja…. Ik heb mezelf even een spiegel voorgehouden en ben tot de conclusie gekomen dat ik, hoe graag ik ook zou willen, geen persoon ben die zich aan haar goede voornemens houd. Het bewijs daarvan bevind zich hier en dan met name het gedeelte dat erna kwam…oftewel weinig. Structuur, my ass!

Mijn laatste logje is alweer van vorig jaar november (zo klinkt het lekker lang geleden) en ik heb in de tussentijd meer getwitterd en gefacebooked dan gelogd. Ik kan natuurlijk een heel verhaal vertellen over hoe druk het is geweest (klopt, maar meer in mijn hoofd dan ergens anders) en hoe weinig boeiends ik te vertellen heb (maar wat ik toch gewoon neerplemp op twitter, go figure…) maar uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat ik naast mijn “mama-structuur voor de kinderen” bizar weinig structuur kan verdragen voor mezelf.

Al bij de eerste pogingen tot het maken van lijstjes van: “nu dit en dan dat” raak ik binnen 2 minuten compleet van het pad af. Eerder heb ik altijd geprobeerd me er tegen te verzetten (kom op MUTS, je MOET nu echt DIT gaan DOEN) wat resulteerde in een ongelooflijk geïrriteerd mens met een humeur waar de honden geen brood van lusten.

Ik zeg: genoeg is genoeg! Mijn enige voornemen voor dit jaar is dan ook blij te zijn met alles wat er op mijn pad komt en de dingen te nemen zoals ze zijn. PUNT.

Oh en ik ga een nieuwe layout maken voor m’n blog, gewoon omdat deze zóóóóó 2010 is, dus…

SokGaiusSokGaius2SokGaius3

Sok: Gaius
Patroon: bijna klaar (al 3 weken)

 1. rapunzeltje Said on 06 jan 2011,

  Wat een megagave sokken!

  Ik heb ook weinig structuur. Kijk maar naar mijn huis! En geen voornemens hebben is een prachtplan!

 2. Tweets die vermelden 2011 wordt het jaar zónder voornemens(behalve dan blij zijn met wat er op mijn pad komt) | DutchDivaBlog -- Topsy.com Said on 06 jan 2011,

  [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door mar val. mar val heeft gezegd: RT @DutchWoolDiva: Tis nie waar! Heb weer eens een logje gemaakt: http://bit.ly/hzfbHb – New blog post! Click here for English: http://b … [...]

 3. Natascha Said on 07 jan 2011,

  Wat een super sokken , ik was opslag verliefd op het mooie kabelpatroon, deze hebben dus voor mij een hoog hebbe hebbe gehalte….

  En wat betreft structuur…je kent me he. ik ben er een van orde en regelmaat, bijna op het perfectionistische af.Alhoewel er ook bij mij wel eens dingen bij inschieten ( ik geloof dat mijn laatste blogje ook ergens uit november 2010 dateert…slik )

  Groetjes Natascha

 4. Dutch Wool Diva Said on 07 jan 2011,

  @Natascha: Ben meteen even gaan kijken op je log en…verrek je hebt meteen een nieuwe log geschreven! :lol: Over het patroon….bijna….echt…ECHT!