mei
30

Buitenkantoor

Posted by Dutch Wool Diva

Zie hier het uitzicht wat ik momenteel heb. Laat het even op je inwerken terwijl je stiekum in de tijd van de baas zit te surfen op het web (doen we dat niet allemaal?).

Ik presenteer jullie: mijn buitenkantoor. En ik ben er trots op. Heel erg trots zelfs! En ja, ik snap jullie afgunst (echt). Nog geen 2 jaar geleden zag mijn uitzicht er namelijk heel erg anders uit, misschien wel zoals die van jou?

Een pietepeuterig kantoor (denk kast) die je ook nog moet delen met een collega. Ik bedoel, als je 2 kilo zou aankomen zou je niet meer om de bureau’s heen kunnen lopen. Een raam wat niet open kan want, let op, we hebben een heel erg ingenieus systeem: klimaatcontrole. Wat erop neer komt dat het in de winter stervens koud is (ik zag een keer een ijsbeer toen ik naar het toilet moest, echt!) en je dik ingepakt en met (zelfgebreide) vingerloze handschoenen achter de PC zit en zomers een handoek onder je stoel gaat leggen om het zweet op te vangen (stel jezelf even die kerel op de sportschool voor, we kennen hem allemaal).

Hoeveel beter is dan dit uitzicht vraag ik je? Juist.

 buitenkantoor

Maar het is niet allemaal “all play and no work”, er moet natuurlijk wel wat gedaan worden, ook al is het heerlijk weer en heb je de neiging om een strandlaken op je gras uit te spreiden en een serieus begin te maken met het bijbruinen van je witte stelten (steltjes in mijn geval).

En dus doe ik dit:

 vachten  Swifter

En dit:

 Sok

Want laten we eerlijk wezen, die sok ontwerpt zich niet vanzelf….

Handtekening

  1. Esther Said on 30 mei 2011,

    hahaha ik wil ook wel zo’n buiten-kantoor, je hebt een leuk plekkie ingericht, en dat in de zon, geniet er van! ✗✗✗ Essie