jan
07

Ik kan ook iets anders dan breien…haken bijvoorbeeld!

Posted by Dutch Wool Diva

Haken

Sokkenlap (100 gr) + ongeverfde sokkenwol (100 gr)

Soms heb je een idee: sokkenlappen verven voor de verkoop (nee niet zelf verzonnen, alles is al een keer uitgevonden sla google er maar op na). En dan voer je dat idee uit en dan kom je tot de ontdekking dat niemand daar meer op zit te wachten want je loopt natuurlijk weer achter de kudde aan.

Dus bleef ik zitten met nog 2 geverfde sokkenlappen die niemand wilde kopen (misschien was het ook wel de kleurstelling, ze zijn nogal “luid”).

En als sokken Diva denk je nog: daar ga ik een paar heerlijke sokken voor mezelf van breien! Want ja, je hebt nog niet genoeg sokken in de la liggen nietwaar? Maar het wil maar niet lukken, die geverfde lap naar sokken.

In de tussentijd merk je door al het getweet in twitterland dat de haaksters op dit moment de boventoon voeren. Links en rechts word ik om de oren geslagen met de mooiste haakcreaties en etsyhaakwinkels die als paddenstoelen uit de grond schieten.

Hé! Dat kan ik óók!
Haken dus, niet etsyhaakwinkels als paddenstoelen uit de grond laten schieten.

Wat het word?

Géén idee nog, eerst maar zien hoeveel granny squares ik uit zo’n sokkenlap kan krijgen. Zit ongeveer op een derde van de lap en heb nu 12 stuks (bezig met 13).

 1. kronova Said on 08 jan 2011,

  Goed bezig ;)
  zowel met haken als met bloggen.
  prettig weekend

 2. Raquel Said on 08 jan 2011,

  So beautiful! Great colours!
  Raquel :)